ALLROUND KLUSBEDRIJF
Voor al uw creatieve oplossingen, maatwerk en meer...


Loopt u rond met een leuk, bijzonder of creatief idee maar u heeft niet de kennis en vaardigheden om uw project daadwerkelijk te creëren?

Speelt u met de gedachte om uw huis van binnen, of buitenom aan te pakken, de tuin op te knappen of leeg te halen, maar u weet niet waar u moet beginnen?

 Heeft u een kleine- of middelgrote (verbouw- of onderhouds) klus liggen die u zelf niet kunt of wilt doen, die u misschien lastig vindt, of waar u gewoonweg de tijd niet voor heeft?


Kortom, u zoekt een creatieveling die maatwerk kan leveren, die zich van het begin tot het eind betrokken voelt bij het hele proces, die met u meedenkt en u meehelpt, op vele vlakken handig en kundig is en buiten de gebaande paden durft te denken en treden.

Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben allround inzetbaar, werk toegewijd aan elke opdracht, met oog voor detail en met oor voor de klant. In goed overleg met u, zorg ik dat elke opdracht naar tevredenheid wordt aangepakt en afgerond. Samen maken we duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen of extra kosten te staan.

Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Friesland.

Op deze website kunt u zien wie ik ben, wat ik zoal doe en vindt u een greep uit mijn reeds afgeronde klussen en projecten.

Ik ga en sta voor kwaliteit, eerlijkheid, transparantie en ben betrokken en betrouwbaar.