ALLROUND KLUSBEDRIJF
 

Wie ben ik

Mijn naam is Irwan Oele. Ik ben begin 2020 met mijn eigen allround klusbedrijf gestart. Ik noem mijzelf allround klusser, omdat ik daarmee het dichtst in de buurt kom van een verzamelnaam voor hetgeen dat ik doe en kan. 

Ik ben naast mijn vorige vaste banen in de zorg- en welzijnsector eigenlijk altijd wel met allerlei creatieve projecten bezig geweest, of het nu ging om het maken van industriële meubels, wandschilderingen of klussen in en om het huis. Sinds begin 2020 heb ik de keus gemaakt om meer met die creatieve kant en 2 rechter handen gaan doen.

Ik vind het ontzettend tof om mij vast te bijten in een creatief project en met bijzondere, gekke, voordehandliggende of juist eenvoudige, maar vooral werkbare oplossingen te komen. Maar ook de op het 1e gezicht eenvoudige klussen vind ik leuk om op te pakken en af te ronden. 

Wieweet dat ik mij in de loop der tijd wil specialiseren of verdiepen in een specifieke ambacht of bepaald gebied. 

Maar voorlopig pak ik gewoon de klussen aan die ik leuk vind, waar ik vertrouwen in heb en waar ik energie en plezier uit haal. Zo bent u verzekerd van een gemotiveerde klusjesman die gaat voor een goed eindresultaat.

Wat ik doe

In huis

Ik ben inzetbaar voor allerlei kleine en grotere klussen in-en-rond het huis, zoals verven, behangen, laminaat leggen, tegelen, montagewerkzaamheden, aanleggen of verplaatsen van water en electra, maar ook klein stucwerk, wandjes plaatsen, inbouwkasten maken enz. 

Buiten

Verder kan ik meehelpen in de tuin met het ontwerpen, maken en plaatsen/aanleggen van schuttingen, pergula's, tuinhuisjes en speelhuisjes, borders, perken, straatwerk, vlonders, steigers, vijvers, kleine hoveniers werkzaamheden en het maken van tuinmeubelen. 

Creatief

Maar ook wil ik graag mijn creatievere kant aan het werk zetten. Mooie wandschilderingen maken, kunstige creaties en bouwwerken voor binnen en buiten waar bijvoorbeeld op en mee gespeeld kan worden, decorstukken en allerlei andere zaken. 

Kortom, ik ben inzetbaar op vele vlakken.