Wie ben ik

Mijn naam is Irwan Oele. Ik ben begin 2020 met mijn eigen allround klusbedrijf gestart. Ik noemde mijzelf allround klusser, omdat ik daarmee het dichtst in de buurt kom van een verzamelnaam voor hetgeen dat ik doe en kan. 

Ik ben naast mijn vorige vaste banen in de zorg- en welzijnssector eigenlijk altijd wel met allerlei creatieve projecten bezig geweest, of het nu ging om het maken van industriële meubels, wandschilderingen of klussen in en om het huis. Sinds begin 2020 heb ik de keuze gemaakt om meer met die creatieve kant en 2 rechter handen gaan doen en ben ik dus met mijn allround klusbedrijf gestart!

De afgelopen tijd ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in unieke, op maat gemaakte producten. Zo valt te denken aan inbouwkasten, bijzondere tuinhuisjes, speelhoeken, wandkasten en tiny house inrichtingen.

Ik hou van mooie dingen maken en creatieve oplossingen bedenken. Van ontwerp tot montage. Ik vind het leuk om met de klant mee te denken over bijvoorbeeld de indeling van een ruimte, de keuze van het materiaal, de kleuren en het gebruiksgemak.

Ik vind het ontzettend tof om mij vast te bijten in een creatief project en met bijzondere, gekke, voordehand liggende of juist eenvoudige, maar vooral werkbare oplossingen te komen. Maar ook de op het 1e gezicht eenvoudige klussen vind ik leuk om op te pakken en af te ronden. 

Wat ik doe

In huis

Ik sta open voor allerlei kleine en grotere klussen in-en-rond het huis, zoals verven, behangen, laminaat leggen, tegelen, montagewerkzaamheden, aanleggen of verplaatsen van water en elektra, maar ook wandjes plaatsen, inbouwkasten maken of glas zetten.

Buiten

Verder kan ik meehelpen in de tuin met het ontwerpen, maken en plaatsen/aanleggen van schuttingen, pergola's, tuinhuisjes en speelhuisjes, borders, perken, straatwerk, vlonders, steigers, vijvers, kleine hoveniers werkzaamheden en het maken van tuinmeubelen.

Creatief

Maar bovenal wil ik graag mijn creatievere kant aan het werk zetten. Mooie wandschilderingen maken, kunstige creaties en bouwwerken voor binnen en buiten waar bijvoorbeeld op en mee gespeeld kan worden, decorstukken en allerlei andere zaken. Kunstige, praktische kasten, strakke wandmeubels en unieke maatproducten. Ik denk graag met je mee!

Kortom, ik ben inzetbaar op vele vlakken. De afgelopen tijd heb ik een zeer waardevol netwerk weten op te bouwen met verschillende vakmensen waar ik regelmatig mee samenwerk. Op die manier kunnen we met elkaar kijken naar de wens, en de beste oplossing. Wanneer ik denk dat de klus beter op zijn plek is bij een collega-vakman, zullen we samen contact leggen om zo te zorgen voor het beste voor u!